Elfland

Az Elfland egy online szerepjáték egy fantasy világban rengeteg kalanddal. Kövesd a történetet, készülj fel harcokra változatos lényekkel és játékosokkal, csinálj rengeteg küldetést, menj dolgozni, lépj be klánba, és légy a legjobb!

Tapasztalat, szint, és arany

A játék tartalmai szintekre vannak elosztva. A karaktered szintje a szerzett tapasztalat alapján van számítva. Szörnyek legyőzésével vagy küldetések teljesítésével szerezhetsz tapasztalatot. A küldetések, győzelmek, és a munka pénzt ad, amiből jobb páncélt és tárgyakat vehetsz.

Páncél, fegyverek, és pajzs

A harchoz felszerelésre is szükséged lesz. Meg kell védened magad páncéllal, mint a sisak, vért, kesztyűk és csizmák. Sebzést is ki kell osztanod, és meg is kell magad védened másokétól, ezért van a kard és a pajzs. Nézz körül a piacon, ahol mindent megtalálsz. Szintlépések után új tárgyakat oldasz fel. Minden tárgynak egyediek a statisztikái. Ezek növelhetik a sebzésed, védelmed, életed, és védési esélyed.

Harcok

Harcolhatsz Eternia (a játék helyszíne) agresszív lényei ellen, vagy a kadatusszal (az ellenséges hatalommal). Te döntöd el, mivel állsz ki. Új, erősebb lényeket oldhatsz fel szintlépéssel, amik több pénzt és tapasztalatot adnak, vagy egyedi lényeket, akik olyan tárgyakat dobnak, amiket nem találsz meg a piacon. Más játékosok ellen is harcolhatsz.

Munkák

Dolgozhatsz, ha éppen nincs mit csinálnod a következő órákban. A munkát nem szakíthatod meg, a végéig várnod kell. Nem ad tapasztalatot, de szerezhetsz egy kis pénzt. A munkák jól jönnek, ha nincs mit csinálnod egy ideig.

Küldetések

Harcold végig magad a történeten, és szabadítsd fel Eterniát. Fejezd be az összes küldetést, hogy megmentsd a bolygót, és megszerezd a játék legnagyobb díjait. Minden szinten feloldhatsz egy történet küldetést, és nagyot kaszálhatsz. Ha éppen nincs történet küldetés, csinálj néhány szabadúszó küldetést. Ezek szörnyek legyőzéséről, és munkák elvégzéséről szólnak.

Közösség

Közösségi lehetőségekhez is hozzáférhetsz az Elflanden. Lehet egy profiloldalad egy testre szabott szakasszal, és böngészheted más játékosok oldalait is. Játssz jól, és urald a ranglistát, legyél a legjobbak közt. Lépj be egy klánba, szerezz neki pontot győzelmekkel, és növeld a klánod helyét a klán ranglistákon.

A kaland itt nem ér véget, az Elfland rengeteg további és egyedi lehetőséget vonultat fel, ami segíthet utazásod során. Használj a segítségedre varázslatokat, vagy akár az időjárást, esetleg próbálj szerencsét zsákbamacskával.

Létrehozva

2011. október 2.

Frissítve

2015. július 17.

Verzió

2.5.2

Játék