Cavern

A PC sosem hallott igazi 3D hangot a Cavernig. Mostantól bárhová rakhatod a hangszóróid, akár a plafonra vagy a földre is, a Caverntől a filmjeid és a Cavernnel felszerelt játékaid működni fognak vele. A Cavern beállítható bármilyen stúdióhoz, házimozihoz, valódi mozihoz, vagy akár színpadhoz is.

Nézd a filmjeid teljes térbeli hanggal

A Cavern változatos eszközöket nyújt, hogy bármilyen hangot átkonvertálhass bármilyen hangszórókiosztásra, akár valós időben is. Ez a folyamat, a Cavernize, demóként beépül a Cavern driverbe (laf, wav, és ogg fájlokhoz jelenleg), van VST verziója rendszerszintű feldolgozáshoz Cavern Splitter néven, illetve egy teljes FFmpeg-alapú konvertálója fogd-és-vidd támogatással, valamint parancssori argumentumokkal, amiket megtalálsz a dokumentációban.

A valaha volt leggyorsabb bemérő

A Cavern automata bemérője, a QuickEQ, akár csatornánként egy másodperc alatt beállít bármilyen mozis szabványú kalibrációt. A fejlett lehetőségekkel, mint az impulzusválasz ablakozásával és több mikrofonos méréssel a keletkezett hangminőség könnyen túllépheti bármely más önbemérőjét, beleértve a legtöbb moziprocesszort is, akár egy mikrofonnal.

Ajándék a moziknak

A Cavern rendelkezik Előadóterem móddal, nagy termekre tervezve, a mozikat is beleértve. Előadóterem módban minden hallgató ugyanazt az élményt kapja, függetlenül attól, hol van a teremben. Kipróbálhatod az Előadóterem módot az otthonodban is a Cavern konfigurációs alkalmazással. Nem számít, milyen hangtechnikád van, a Cavern működni fog vele. A mozik sem kivételek. Csak át kell helyezned néhány hangszórót a teremben, és beállítani hozzá a Cavern-t. Még a hangzás középpontját is beállíthatod az alapján, hogy hol ül a hallgatóság. És ingyen van. Nézd meg az angol Cavern minioldalt további információkért.

Verzió útmutató

- Cavern driver: beállító eszköz, demó, és teljes konvertáló
- Cavern Splitter VST: ultra alacsony késleltetésű csatornamagasság-generátor rendszerszintű valós idejű használathoz
- Cavernize for FFmpeg: hangfelkonvertálás-automatizáló FFmpeg-hez, Cavernize Lite-tal, ami egy gyors és kompakt verziója a driverben található Cavern konverternek
- CavernizeRT: fejlett, de nagy késleltetésű csatornamagasság-generátor

Létrehozva

2016. február 19.

Frissítve

2021. június 25.

Letöltések

Cavern 32-bit driver 1.5
Licensz: ingyenes (privát)

Cavern 64-bit driver 1.5
Licensz: ingyenes (privát)

Cavern Remote 1.0
Licensz: ingyenes (nyílt)

Cavern Splitter VST 1.0
Licensz: ingyenes (privát)

Cavernize for FFmpeg 1.3.1
Licensz: ingyenes (privát)

CavernizeRT 1.0.3
Licensz: ingyenes (privát)

Cavern API 1.5
Licensz: ingyenes (Cavern API)

Cavern minioldal

Forrás